Karriera

Karriera
//

Bashkohu me ne në të gjithë botën

100+ Shtete

Monster është më shumë se një pije energjike, ështe një stil jetese! Ne mbështesim skenën, markat tona, atletët tanë dhe fansat tanë. Ne mbështesim atletët në mënyrë që ata të bëjnë karriere nga pasioni i tyre. Ne përpiqemi të krijojmë eksperienca gjithëpërfshirëse dhe autentike që inspirojnë. Punojmë me inovatorët dhe ata që sjellin ndryshimin, aty ku ti mund të jesh vetvetja, me njerëz që vlerësojne të mësuarit dhe idetë. Ne festojmë me fansat tanë, garuesit dhe punonjësit. Ne jemi një markë që përfaqëson të qënit më i miri në atë që bëjmë. Bashkohu me ne!

#monsterenergy

Përkatësi pa kufij sukses pa limit

Vizioni Ynë

Një kulturë e qëndrueshme dhe autentike në të cilën ekzistojnë mundësi të barabarta për të gjithë; ku forca dhe performanca e familjes sonë Monster - punonjësit tanë, fansat tanë dhe komunitetet tona rriten përmes diversitetit dhe fuqizohen nga përfshirja.

Misioni Ynë

Të përpiqemi gjithmonë të krijojmë, promovojmë dhe evoluojmë një kulturë në të cilën punonjësit janë të angazhuar dhe u jepet pronësia për të hartuar, drejtuar dhe dorëzuar Barazinë, diversitetin dhe përfshirjen.